fbpx

Despre Noi

B2B Online European Sales

laptop refurbishedElectronicOutlet.ro este un magazin online de produse IT refurbished si second hand infiintat in 2019, care este administrat de societatea B2B Online European Sales SRL infiintata in urma cu 6 ani.

Tehnologia evolueaza intr-un ritm alert. In fiecare luna sunt lansate alte si alte produse IT, din ce in ce mai performante, menite sa ne faca viata cat mai usoara si mai frumoasa. Produsele IT de ultima generatie nu doar ca ne satisfac orice nevoie, ba chiar ne depasesc cu mult imaginatia si asteptarile, tocmai de aceea multi dintre noi nici nu folosim gadget-urile pe care le detinem la adevarata lor capacitate.

Suntem pasionati de tehnologie si sustinem evolutia in toate formele ei. Insa chiar daca suntem adeptii produselor de ultima generatie, nu trebuie sa subevaluam sau sa subapreciem produsele refurbished si second hand. Chiar daca produsele refurbished si second hand au fost utlizate o perioada de timp, ele inca ne pot indeplini nevoile de zi cu zi, dar si pe cele din punct de vedere profesional. Un laptop refurbished sau second hand este capabil sa opereze si sa solutioneze prompt cele mai complexe task-uri.

Din dorinta de a oferi oamenilor produse IT refurbished si second hand de cea mai buna calitate, la preturi corecte, testate si 100% functionale, am infiintat magazinul online ElectronicOutlet.ro. Pentru ca intelegem ca nu oricine isi permite un laptop sau un calculator nou si de ultima generatie si pentru ca noi stim ca nu trebuie sa subapreciem produsele SH sau refurbished, am creat acest magazin online pentru a oferi oamenilor produse IT refurbished si second hand bune, la preturi accesibile tuturor oamenilor.

Testam fiecare produs si inlocuim toate piesele care nu corespund indicatorilor nostri de calitate deoarece dorim sa oferim clientilor nostri garantia unor produse IT perfect functionale si performante, cu care oamenii sa isi poate indeplini toate nevoile.

ElectronicOutlet.roeste magazinul perfect pentru adolescentul care viseaza la un laptop de gaming, pentru mama care doreste sa isi suplimenteze veniturile cu ajutorul unui laptop second hand, de acasa, prin intermediul unui job online, dar si pentru omul de afaceri care este nevoit sa cumpere mai multe calculatoare refurbished pentru a-si pune pe picioare prima lui afacere.

Oricare ar fi obiectivul tau, echipa dinamica si pasionata de tehnologie, ElectronicOutlet.ro, se afla aici pentru tine pentru a-ti recomanda produsul IT refurbished sau second hand potrivit tie!

Partenerii  Nostri

Apple,IBM,Lenovo,Asus …